Våra tjänster

Några exempel på vårt tjänsteutbud:

212511767

Konsultuppdrag/Management

Vi samarbetar med både etablerade rekryterings & bemanningsföretag samt direkt mot fastighetsbolag och övriga aktörer på marknaden där vi tillhandahåller kompetenta konsulter med dokumenterade kvalifikationer och erfarenheter.

 

Här erbjuds allt ifrån tekniska/fastighetsförvaltare och projektledare till diverse olika ledande befattningar inom fastighetsbranschen. Vanliga uppdrag inom detta segment är också enstaka tjänster som exempelvis tekniska analyser och utvärderingar av tjänsteutbud och tjänsteleverans, utredningar/riskanalyser samt utvärderingar av organisation och/eller affärsområden. Allt för att kunden skall få tillgång till ett så komplett och bra underlag som möjligt inför beslutsfattande.

214874828

Kvalitetskontroller

Ett av våra arbetsområden handlar om att genomföra kvalitetskontroller åt fastighetsägare, privata som offentliga. Syftet är att agera som en neutral tredje part som gör en bedömning av den faktiska leveransen av förvaltning och drift.

 

Dessa kontroller genomförs vanligtvis slumpmässigt på fastigheter i beståndet, här granskas bland annat dokumentation och aktuell fastighet utifrån vad som står reglerat i avtalet. Efter utförd granskning sammanställs ett protokoll som sedan blir ett verktyg för både fastighetsägaren och den utförande entreprenören att förbättra sig på.

 

Vi är ganska ensamma om att erbjuda denna typ av tjänst och upplever att det finns en tydlig efterfrågan på marknaden, många är osäkra på om de verkligen får den leverans som faktiskt utlovas!

Calculator with wooden house and coins stack and pen on wood table. Property investment and house mortgage financial concept

Professionell underhållsplanering

Underhållsplanen är en förutsättning för att du som fastighetsägare skall kunna följa de rekommendationer och förordningar som finns och regleras i bland annat Bostadsrättslagen, Boverkets byggregler (BBR) samt Plan- och Bygglagen (PBL).

 

Vidare är underhållsplanen (om korrekt utförd) fastighetsägarens absolut viktigaste verktyg och styrdokument. Den bidrar till att spara både tid och pengar samt har en rad andra fördelar.

 

Vi har arbetat fram mallar som vi själva utformat och jobbar efter där fokus framförallt kretsat kring förenkling, att även en lekman som exempelvis sitter i styrelsen i sin bostadsrättsförening skall kunna ha en chans att läsa sig till och faktiskt förstå planens innehåll då den annars blir ganska verkningslös. Allt för många gånger har vi stött på kunder som köpt omfattande och dyra utredningar som sedan inte kunnat användas ordentligt. Lagom är helt enkelt bäst!

236094758

Teknisk fastighetsförvaltning samt rådgivning

För er som är fastighetsägare i olika former erbjuder vi en individuellt anpassad förvaltningstjänst, kvalificerad rådgivning samt allmän stöttning inom det tekniska förvaltningsområdet. Alla våra avtal utformas med hänsyn till era specifika behov och den aktuella fastighetens förutsättningar. Vi skräddarsyr alltså våra uppdrag och utgår inte från någon kantig mall, efter platsbesök och genomgång lämnar vi förslag på upplägg med allt ifrån tekniska förvaltningsavtal till stöd i enskilda komplexa frågor.