Kort om oss

Ordet ”Resoli” härstammar från latin och betyder passande nog just fastighet vilket kändes givet för oss vid namnvalet.

 

Vi verkar brett inom branschen men vår huvudsakliga syssla handlar om teknisk fastighetsförvaltning, våra kunder är allt ifrån bostadsrättsföreningar till kommuner och privata fastighetsägare.
Vidare arbetar vi även med att tillhandahålla kompetenta konsulter inom fastighetssektorn, personer som varit med och utvecklat branschen till vad den är idag. Vi samarbetar med ett flertal av de större, nischade rekryteringsbolagen och har många spännande uppdrag i ryggen. Är ni exempelvis i behov av tillfällig stöttning, organisationsförändring eller utvärdering av fastighetsbestånd av oberoende part så har ni hittat rätt.

 

Ytterligare ett av våra verksamhetsområden handlar om frågor inom samhällsutveckling med tillhörande påverkansfaktorer samt hållbarhetsperspektiv. Våra konsulter innehar relevant utbildning och gedigen erfarenhet inom respektive område.

 

Vår ambition är inte att vara störst på marknaden utan istället ligger fokus på att leverera kvalitativa tjänster till en lagom stor kundstock och på så sätt bygga hållbara relationer som varar över tid.